LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

2020 Linghang Pūʻulu Hui Pūʻulu Hui

"E noʻonoʻo a mākaukau e hele"Me kēia ʻōlelo, nā limahana āpau o Linghang Group Shanghai keʻena poʻo.Ma ke ala i Qiandao Lake, he wahi hiʻona nani ma Zhejiang Province.Ua pāʻani nā lālā a pau o kā mākou hui me nā minoʻaka hauʻoli no 2 mau lā a me hoʻokahi pō, a he hale hui maikaʻi loa ko lākou.

Nūhou Meaʻai Linghang 7328

Kiʻi pūʻulu o nā lālā o ka hui.

Nūhou Meaʻai Linghang 7374

ʻO nā hana hoʻomaʻamaʻa hui like ʻole i hoʻolalelale i ka hui ʻana o kā mākou hui, a ua hana like nā mea a pau i nā hui ʻokoʻa e hiki i ka huakaʻi.

Ua komo nā kānaka a pau i nā hana hui like ʻole a me ka hoʻomaʻamaʻa ʻana, a me nā papahana hoʻonui kala, e hōʻike ana i ka ikaika o ka hui Linghang. Ma o kēia mau hana, maopopo mākou i ke koʻikoʻi o ka hana hui.No ka ikaika o ka hana a ke kanaka, ʻaʻole hiki ke hoʻopau ʻia me ka ʻole o ka hui pū.ʻO ke kōkua a me ke aʻo ʻana mai kekahi i kekahi ma ka hana he mākaukau koʻikoʻi ma ka hana.

Nūhou Meaʻai Linghang 7528
Nūhou Meaʻai Linghang 7529
Nūhou Meaʻai Linghang 7530
Nūhou Meaʻai Linghang 7531
Nūhou Meaʻai Linghang 7912

E noho i loko o ka hōkele 5-hōkū a leʻaleʻa i ka ʻaina ʻaina maikaʻi. Ua kono ʻia mākou i kekahi o nā hale ʻahaʻaina nui loa, a ua ʻai pū mākou no ka hoʻolauleʻa ʻana i kēia huakaʻi paʻakikī.Ua hauʻoli loa mākou i ka ʻai ʻana i kekahi i kekahi. Ma hope o ka ʻai ʻana, ua komo pū mākou i nā hana hui liʻiliʻi like ʻole, kahi i hāʻawi mai iā mākou i kahi ʻike ʻē aʻe.

Nūhou Meaʻai Linghang 71227

ʻO kahi hana hana hui kūpono, hoʻopau i ka hoʻomaʻamaʻa hoʻomohala ʻana a hoʻomaka e ʻimi i ka nani o ka mokupuni.Noho nā kānaka a pau ma luna o ka waʻa a hoʻolohe i ke alakaʻi mākaʻikaʻi e wehewehe ana i ke kumu o ka mōʻaukala a me nā moʻolelo ʻāina iā mākou.Ua hoʻolohe mākou me ka hoihoi nui a lawe i nā kiʻi he nui i mea hoʻomanaʻo.

Nūhou Meaʻai Linghang 71610

Ua ulu nui ka hui ma ke kūkulu ʻana i ka hui, ua hui like nā mea a pau, a e hana ikaika lākou i ka wā e hiki mai ana.Hauʻoli loa nā kānaka a pau i kēia huakaʻi.Ma ka manawa like, mahalo nui mākou i ka luna no ka hāʻawi ʻana iā mākou i kēia manawa e nānā i waho.


Ka manawa hoʻouna: Feb-16-2022